Σημαντικά Γεγονότα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το 2011 είναι χρονιά ορόσημο για την ομάδα της Νίκαιας μέσα απ” την οποία ο Ιωνικός , γνωρί- ζοντας πρώτα την απόλυτη διάλυση ξαναγενν...Το 2011 είναι χρονιά ορόσημο για την ομάδα της Νίκαιας μέσα απ” την οποία ο Ιωνικός, γνωρί- ζοντας πρώτα την απόλυτη διάλυση ξαναγεννήθηκε, επιστρέφοντας και πάλι εκεί που πραγ- ματικά ανήκει. Στον κόσμο του!


Συνήθως, πριν ξεκινήσει το κάθε άρθρο, χρησιμοποιώ μια εικόνα που να απεικονίζει, όσο το δυ- νατόν πιο αντιπροσωπευτικά, το κείμενο που θα ακολουθήσει. Τούτη τη φορά όμως μια εικόνα δε φτάνει. Το κείμενο στα εισαγωγικά δεν είναι δικό μου, δεν είναι καν κάποιου οργανωμένου, απεικονίζει όμως “κατά γράμμα” αυτό που ζούμε, αντιπροσωπεύει απόλυτα το… φαινόμενο ΙΩ- ΝΙΚΟΣ, κι όταν αυτό λέγετε από χείλη αντιπάλου, αποκτά ξέχωρη σημασία.


Michael [ Φίλαθλος Εθνικού ]: 

Το πιο θετικό της χρονιάς για μένα, είναι αυτό που γίνεται φέτος στην Νίκαια, είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο και πέρα και από την λογική, αλλά και τις πιθανότητες.
Ένας Ιωνικός παρατημένος στο έλεος του Θεού, κυριολεκτικά στο παρά πέντε παρελήφθη από τους οργανωμένους, μιλάμε για ανθρώπους που δουλεύουν να βγάλουν ένα μεροκάματο να επιβιώσουν.
Με οικονομική κρίση, με πόλεμο από τους πρώην, με τρικλοποδιές, με αντίξοες συνθήκες, με καμμένη γη, με ένα σωρό προτάσεις που έταζαν την γη της Επαγγελίας αλλά ήταν παγίδες, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες, δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, βρήκαν παίκτες, οργάνωσαν από το μηδέν ποδοσφαιρικό τμήμα, κάλυψαν τις υποχρεώσεις τους, κατέβασαν ομάδα, συσπείρωσαν τον κόσμο, πούλησαν διαρκείας που πολλές ομάδες Α” εθνικής θα τα ζήλευαν, και έφτιαξαν τελικά μια ομάδα ανταγωνιστική που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Δεν υπάρχουν λόγια, δεν μπορεί να εκτιμηθεί με κανένα συγκριτικό μέτρο αυτό που γίνεται εκεί, είναι ένα τεράστιο μάθημα αγάπης και αφοσίωσης του οπαδού προς την ομάδα του, μάθημα για όλους μας.
Είναι αυτό που λένε, εάν φτάσεις σε σημείο που το πιθανό είναι λίγο, πρέπει να δοκιμάσεις το απίθανο.
Αυτοί οι άνθρωποι, το δοκίμασαν, και το πέτυχαν. 

Κυρ. Δεκ. 25, 2011 9:56 μμ 
Ο απολογισμός του 2011, η ανασκόπηση αυτής της χρονιάς αποτελεί το σημείο μηδέν, η εκκί- νηση όχι απλά μιας νέας χρονιάς αλλά μιας νέας ζωής για την ομάδα που απέδειξε πως είναι πο- λύ σκληρή για να τα παρατήσει. Αξίζει να τη θυμηθούμε:

Ιανουάριος

Η κόντρα των οργανωμένων φιλάθλων με τη διοίκηση φουντώνει. Ο Σύνδεσμος στέλνει επιστολή στο Δήμο Νικαίας, ζητώντας να απορρίψει το αίτημα της ΠΑΕ για παραχώρηση του γηπέδου Νεάπολης. Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 ο Ιωνικός υποδέχεται τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Νεάπολης. Οταν οι φίλαθλοι έφτασαν στο γήπεδο, αντίκρισαν σφραγισμένες θύρες, χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη ειδοποίηση. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας απαιτούν να μπουν στο γή- πεδο, όμως οι υπάλληλοι της ΕΠΑΕ απαντούν ότι τα διαρκείας τους είναι πλαστά αφού δεν είναι σφραγισμένα από τη διοργανώτρια αρχή. Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι. 300 από τους οπαδούς του Ιωνικού εισβάλουν στο γήπεδο και διακόπτουν τον αγώνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, Κώ- στας Χαραλαμπίδης, αποχωρεί από τα μπουθ της Θύρας 5 για να γλιτώσει τα χειρότερα. Οταν ξεκινά το παιχνίδι, ο Ιωνικός χάνει πέναλτι και γνωρίζει τελικά την ήττα με 0-2. Την επομένη του αγώνα οι Rangers με ένα δελτίο τύπου - καταπέλτη ανακοινώνουν ότι ο Κώστας Χαραλαμπίδης κ οι “περί αυτού” είναι ανεπιθύμητοι στον Ιωνικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απαντά ότι… παραιτείται από μέτοχος και καταθέτει μηνύσεις κατά των φιλάθλων! Κάπου εδώ τελειώνει η ανοχή από τους οργανωμένους.


Λίγες ημέρες μετά ο Ιωνικός ταξιδεύει στη Λιβαδειά, όπου γνωρίζει την ήττα με 2-1, ενώ προηγού- ταν 0-1 στο ημίχρονο! Από την… επική ανατροπή επωφελήθηκαν μόνο όσοι στοιχημάτισαν στο εξωτερικό, αφού οι αγώνες του Ιωνικού βγήκαν οριστικά από το “Πάμε Στοίχημα”, μετά το παι- χνίδι με τον Παναιτωλικό… Στις 16 του μήνα, ο Ιωνικός… “ρεφάρει”, κερδίζοντας τον Θρασύβου- λο 2-1, με τη μισή Ελλάδα να… μαντεύει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.Ο Κώστας Χαραλαμπίδης με συνέντευξή του επιτίθεται κατά των οργανωμένων φιλάθλων. Την ίδια στιγμή οι Rangers εκδίδουν αποστομωτική ανακοίνωση.

Ο “πολύπαθος” Ιανουάριος κλείνει με την ντροπιαστική ήττα του Ιωνικού στη Δράμα με 5-1 και ισοπαλία 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα στην άδεια Νεάπολη.Φεβρουάριος

Στις 7 Φεβρουαρίου ο ΟΦΗ κερδίζει 3-1 τον Ιωνικό. Επόμενος αντίπαλος ο Πανθρακικός, στο γήπεδο της Νεάπολης. Ενας εκ των 10 “μεγαλοεπενδυτών” της διοίκησης Χαραλαμπίδη, καλεί αντιπροσωπεία των Rangers στο γήπεδο, για να συζητήσουν. Εκεί, τους ενημερώνει ότι ο Χα- ραλαμπίδης έφυγε και τους ζητά να βρουν 12.000 ευρώ μέχρι την επόμενη Κυριακή, γιατί η ομάδα θα διαλυόταν. Για να βρεθούν τα χρήματα, τους προέτρεψε να απευθυνθούν στο Δήμο Νικαίας. Οι Rangers απαντούν ότι δεν πρόκειται να δώσουν ούτε τα χρήματα, ούτε να ζητήσουν από το Δήμο να βοηθήσει. Ο Ιωνικός γνωρίζει νέα “καθαρή” ήττα από τον Πανθρακικό με 0-1, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, σύμφωνα με τα λεγόμενα των οργανωμένων, να παρακολουθεί το παι- χνίδι από τη φυσούνα, πανηγυρίζοντας το γκολ του Πανθρακικού!


Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός κερδίζει εντός έδρας τον Εθνικό με 1-0. Ακολουθεί το διπλό στην Ηλιούπολη με 0-2 στο οποίο ο Χαραλαμπίδης δέχθηκε επίθεση από τους φιλάθλους της Ηλιούπολης οδηγούμενος κακήν - κακώς έξω από το γήπεδο.Μάρτιος

Ο Ιωνικός ξεκινά τον Μάρτιο με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, επί του Αγροτικού Αστέρα αυτή τη φορά με 1-0. Ακολουθεί η έξοδος στην Κατερίνη όπου ο Ιωνικός παίρνει τον βαθμό της ισο- παλίας [0-0] από τον Πιερικό.

Στη συνέχεια έρχεται ο εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Rangers με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο του Ιωνικού να συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και η ΠΑΕ χάνει την ψυχραιμία της. Με ανακοίνωσή της επιτίθεται κατά των οργανωμένων, κατηγορώντας τους ως καταστροφείς της ομάδας, υποκινητές επεισοδίων και απειλώντας με μηνύσεις. Ο Σύνδεσμος α- παντά άμεσα. Την ημέρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, 300 οπαδοί του Ιωνικού συγκεντρώ- νονται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου. Αντιπροσωπεία τους μπαίνει στο γήπεδο και μοιράζει στους δημοσιογράφους ενυπόγραφη ανακοίνωση για τα πεπραγμένα της διοίκησης Χαραλα- μπίδη. Το much μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΤ3 και ο σχολιαστής διαβάζει τμήματα της ανα- κοίνωσης στον αέρα. Ο αγώνας τελειώνει ισόπαλος.


Το σερί του Ιωνικού σπάει λίγες μέρες μετά στη Βέροια, όπου η ομάδα της Νίκαιας γνωρίζει την ήττα με 2-1.

Ο Χαραλαμπίδης ζητά να συναντηθεί με τους Rangers. Η συνάντηση γίνεται στις 30 Μαρτίου ό- που οι Rangers τον ακούν υπομονετικά να αναλύει τα σχέδιά του για… την επόμενη χρονιά! Μόλις τελειώνει, του κάνουν γνωστό ότι με τη λήξη της περιόδου, πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.Απρίλιος

Η νίκη του Ιωνικού επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 φαίνεται να εξασφαλίζει την παραμονή της ομάδας στη Β” Εθνική και στόχος πλέον τίθεται η αποφυγή των πλέι άουτ. Το σοκ έρχεται μετά τον αγώνα, όταν η ΕΠΑΕ ανακαλεί 24 δελτία ποδοσφαιριστών του Ιωνικού, με την αιτιολογία ότι εκδόθηκαν παράνομα, αφού η ομάδα δεν είχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα! Ο αποδεκατισμένος Ιωνικός παίζει στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της οποίας έχει καταθέσει προ ο- λίγων εβδομάδων ένσταση κατά του Ιωνικού, για παράνομη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ζη- τώντας τον απευθείας υποβιβασμό του. 300 Rangers κάνουν κατάληψη στο γήπεδο της Καλλι- θέας και η αποδεκατισμένη ομάδα της Νίκαιας παίρνει ένα παλικαρίσιο 2-2.


Επόμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τους ορειβάτες του Παναιτωλικού. Ο Ιωνικός αντέχει για ένα ημί- χρονο, όμως γνωρίζει τελικά την ήττα με 4-0.

Στις 21 Απριλίου ο προπονητής της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς υποβάλει την παραίτησή του αρ- νούμενος να συμμετέχει στην φαρσοκωμωδία της διοίκησης. Ο Τσίρκοβιτς αν και αντιμετωπί- στηκε αρχικά με καχυποψία, κατάφερε να κερδίσει με τη δουλειά του τον κόσμο του Ιωνικού.Μάιος

Την Πρωτομαγιά ο Ιωνικός κερδίζει 2-1 τον Διαγόρα, που κατέβηκε στη Νεάπολη με μόλις 12 παίκτες, ενώ μία εβδομάδα αργότερα η ομάδα της Νίκαιας γνωρίζει βαριά ήττα στα Τρίκαλα με 4-0. Το πρωτάθλημα τελειώνει με “πεντακάθαρη” εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-2, που στέλνει τον Ιωνικό στα πλέι άουτ, με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων 3 διεκδικητών της παραμονής.

Ολοι περιμένουν πλέον τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει βαριές ποινές από την ΕΠΑΕ μετά τις ενστάσεις της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας.

Ο πρώτος πέλεκυς πέφτει στις 26 Μαϊου. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάνει δεκτή την ένσταση της ΑΣΑ κατά του Ιωνικού και της κατακυρώνει τον αγώνα, αφαιρώντας πα- ράλληλα 3 βαθμούς από την ομάδα της Νίκαιας. Η αφαίρεση των 6 βαθμών, οδηγεί τον Ιωνικό στη 17η θέση της βαθμολογίας.Ιούνιος

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League με απόφασή της, στέλνει τον Ιωνικό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάνοντας δεκτές τις ενστάσεις, για πλαστογραφία κατ” επανάληψη. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο Εθνικός. Ο Ιωνικός καταθέτει έφεση, ελπίζοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Ταυτόχρονα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία ότι πλαστογραφία έχουν κάνει κι οι περισσότερες ομάδες της Β” Εθνικής.
Ιούλιος

Η έφεση που κατέθεσε ο Ιωνικός κατά της απόφασης υποβιβασμού της ομάδας απορρίπτεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η ΠΑΕ απαντά με ανακοίνωση, στην οποία απειλεί ότι θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Η ΕΠΟ απαντά στις 20 Ιουλίου με ανακοίνωση, που γνωστοποιεί ότι η απόφαση υποβιβασμού στη Football League 2 είναι οριστική και απειλεί την ΠΑΕ Ιωνικός με νέο υποβιβασμό, αν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να ρίξει την ποινή.Αύγουστος

Στις 17 Αυγούστου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοινώνει ότι απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός κατά της απόφασης υποβιβασμού και η διοίκηση της ομάδας απαντά ξανά με απειλές προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια. Ταυτόχρονα γνωστοποιείται ότι η ομάδα παρα- χωρείται… δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο και ο Κώστας Χαραλαμπίδης δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι αποχωρεί. Ο Σύνδεσμος των Rangers επιτίθεται εκ νέου στη διοίκηση με ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας ότι ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις.Σεπτέμβριος

Στις 10 Σεπτεμβρίου γίνεται η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στην οποία παραβρίσκεται ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Φίλαθλοι του Ιωνικού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και του ζητούν να φύγει. Ταυτόχρονα το όνομα της ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στη λίστα των κατηγορούμενων για στημένους αγώνες. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης εξαφανίζεται και υπάρχει ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην καταθέσει η ομάδα φάκελο συμμετοχής στη Football League 2.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου η ομάδα παρουσιάζεται σε πλήρη διάλυση και εμφα- νίζονται νέοι “αχυράνθρωποι”, τους οποίους προειδοποιεί ο Σύνδεσμος ότι δεν θα γίνουν δεκτοί. Ως εκπρόσωπος των νέων ενδιαφερόμενων “επενδυτών”, εμφανίζεται ο Στάθης Σμύρης, που ζητά επαφή με τους Rangers. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου ακούει τις θέσεις του Σμύρη, ο οποίος δεν καταφέρνει να πείσει για την ανεξαρτησία της νέας διοίκησης από τον Χρήστο Κανελλάκη.

Ο Ιωνικός πρέπει να καταθέσει φάκελλο συμμετοχής στη Football League 2 και τα χρονικά πε- ριθώρια στενεύουν. Τα δυσθεώρητα χρέη προς ΙΚΑ και εφορία καθιστούν το μέλλον αβέβαιο και οι προθεσμίες για υποβολή φακέλου είναι πιεστικές. Σε περίπτωση που τακτοποιηθούν τα χρέη ο Ιωνικός δεν θα εξασφαλίσει φάκελο συμμετοχής στη Football League 2 και υπάρχει περιθώριο μόλις 3 ημερών ώστε να κατατεθεί φάκελος στη Δ” Εθνική, χρόνος που δεν είναι αρκετός. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ιωνικός δεν θα αγωνιστεί πουθενά και την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσει στη Γ” Πειραιώς. Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο, οι Rangers εξουσιοδοτούν παρασκηνιακά τον Ανδρέα Πασπαλιάρη να ξεκινήσει τη συλλογή των εγγράφων που απαιτούνται για να κατατεθεί άμεσα ο φάκελος στη Δ’, σε περίπτωση απόρριψης του φακέλου της ΠΑΕ.

Οι Rangers συγκαλούν ανοιχτή Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου και ενημερώνουν τους φιλάθλους για τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας.

Στις 26 Σεπτεμβρίου η ΕΕΑ ανακοινώνει ότι απορρίπτει τον φάκελο συμμετοχής της ΠΑΕ Ιωνι- κός στη Football League 2. Η διοίκηση ζητά και παίρνει νέα προθεσμία για να παρουσιάσει πλή- ρη φάκελο, δημιουργώντας εκνευρισμό στον κόσμο, αφού είναι προφανές ότι η παράταση ζη- τήθηκε έτσι ώστε να εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια για τη Δ” Εθνική και να παρουσιαστεί η “χάρτινη” διοίκηση ως μόνη λύση. Ο Σύνδεσμος με ανακοίνωσή του καλεί την ΕΕΑ να απορρίψει το φάκελο της ΠΑΕ Ιωνικός.Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος ξεκινά με ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ιωνικός στις οποίες διαβεβαιώνει ότι θα ξεπερα- στούν τα προβλήματα αδειοδότησης και η ομάδα θα συμμετάσχει στη Football League 2. Ολα αυτά γίνονται για να κερδηθεί χρόνος. Ο Σύνδεσμος όμως είναι πλέον έτοιμος, αφού έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την επόμενη μέρα. Από την συλλογή εγγράφων για το φάκελο, έως την… παραγγελία εισιτηρίων διαρκείας! Στις 5 Οκτωβρίου οι Rangers ανακοινώνουν δημό- σια ότι ετοιμάζουν φάκελο για συμμετοχή της ομάδας στη Δ” Εθνική. Η ανακοίνωση, γκρεμίζει σαν χάρτινο πύργο την ψευδαίσθηση που καλλιεργούσε η ΠΑΕ. Την ίδια ημέρα, η διοίκηση με ανακοίνωσή της παραδέχεται ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση και ζητά να συμμε- τάσχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα σχηματιστεί!!!


rodfan [ Φίλαθλος Εθνικού ]: 

Ο Ιωνικός και οι οργανωμένοι οπαδοί του. Απόδειξη και κληρονομιά για όλους μας ότι οι ο- μάδες ανήκουν στον κόσμο τους και ότι η συσπείρωση, η ένωση δυνάμεων και η αγνή αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν θα είναι εύκολο αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν τα παιδιά αλλά κατόρθωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το σαφώς πιο δύσκολο κομμάτι, την αρχή που είναι το ήμισυ του παντός. 

Δευ Δεκ. 26, 2011 10:51 πμ 
Την επόμενη μέρα οι Rangers ανακοινώνουν περήφανα την έναρξη της νέας εποχής! Ο Ιωνικός, επέστρεψε στο λαό του! Χάρη στις μυστικές ενέργειες που ξεκίνησαν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο φάκελος για τη Δ” Εθνική ετοιμάστηκε και κατατέθηκε έγκαιρα. Τα προβλήματα όμως, πολλά. Η ομάδα είναι διαλυμένη σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει προπονητής, παίκτες, ρουχισμός, πε- τρέλαιο, γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Υπάρχει περιθώριο λίγων μόλις ημερών ώστε να κατατεθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ και δεν υπάρχει κανείς!


Ταυτόχρονα, διαρροές σε ΜΜΕ εμφανίζουν την προσπάθεια καταδικασμένη, με το αιτιολογικό ότι ο Ιωνικός θα κληθεί να πληρώσει 260.000 ευρώ στην ΕΠΟ από πρόστιμα κατά της ΠΑΕ. Ο Σύν- δεσμος αναλαμβάνει το ρίσκο και συνεχίζει την προσπάθειά του.Με αστραπιαίες ενέργειες ο Ιωνικός στελεχώνεται με προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ μόλις δύο ημέρες αργότερα, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που γίνονται κυρι- ολεκτικά ανάρπαστα! Στις 14 Οκτωβρίου ανακοινώνεται επίσημα το ρόστερ του Ιωνικού, ενώ στις 23 Οκτωβρίου διεξάγεται το πρώτο φιλικό στη Νεάπολη, με αντίπαλο τον Αγιαξ Ταύρου. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός κερδίζει 2-1 την Ηλιούπολη σε φιλικό αγώνα, δείχνοντας ότι δημιουργεί ανταγωνιστική ομάδα.

WolfOfRuin [ Φίλαθλος Παναιτολικού ]: 

Αν και πρόκειται για μια αντιπαθή προς εμένα ομάδα και αν και θεωρώ πως η δουλειά του οπαδού αρχίζει και τελειώνει στις κερκίδες, έρχονται κάποιες στιγμές που ο διαχρονικά πιο πιστός ακόλουθος της εκάστοτε ομάδας, ο οργανωμένος, πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το έχουμε κάνει σαν οπαδοί Παναιτωλικού στην ίδια κατηγορία που παίζει τώρα ο Ιωνικός και γνωρίζουμε τι σημαίνει. Καλή συνέχεια στα αλάνια του Ιωνικού. 

Δευ Δεκ. 26, 2011 12:31 πμ Νοέμβριος

Το πρωτάθλημα ξεκινά με ντέρμπι. Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου Αιολικό, στο γήπεδο της Νεάπολης. Στο γήπεδο παρευρίσκεται και συνεργείο της γαλλικής κρατικής τηλεό- ρασης FRANCE-2, που μαθαίνοντας για τη σωτηρία της ομάδας από τους οργανωμένους, ζητά να καλύψει το γεγονός με συνεντεύξεις και πλάνα του αγώνα. Περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι στις εξέδρες, βλέπουν τον Ιωνικό να κερδίζει με 1-0 και πανηγυρίζουν για το ιδανικό ξεκίνημα. Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός έχει ρεπό. Στις εφημερίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους άρθρα για κίνδυνο αποβολής του Ιωνικού από το πρωτάθλημα, λόγω προσφυγών ξένων ποδοσφαιριστών στη ΦΙΦΑ κατά της ΠΑΕ. Ο Ιωνικός με υπομνήματα στην ΕΠΟ και τη ΦΙΦΑ κάνει γνωστή τη νομοθεσία, δηλώνοντας ότι δεν είναι ανώνυμη εταιρία.

Την τρίτη αγωνιστική ο Ιωνικός υποδέχεται το Κορωπί στο γήπεδο της Νεάπολης. 2.000 φίλα- θλοι στις εξέδρες δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα και ο Ιωνικός κατακτά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με 1-0. Επόμενος αντίπαλος, η Μικρασιατική Ενωση Χίου, την οποία ο Ιω- νικός κερδίζει με 4-0.


DIO [ Φίλαθλος Πιερικού ]: 

Τεράστιος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ οι Ranger’s. Θα διδάσκεται ως ξεχωριστή ενότητα στο μέλλον στα οπαδικά πανεπιστήμια. 

Παρ Νοέμ. 11, 2011 12:05 πμ 


Από το Προφίλ του Miki Tsirkovits Cirkovic: 

SE OLOUS ANTROPUS POU EXOUN SXESI ME PODOSFERO THELO NA PO ENA PRA- MA. IONIKOS EINAI MIA IDEA KAI EKPROSOPI ANTROPOUS POU EINAI ALITHINI MIA PE- RIOXI POU ZOUNE ANTROPI ME AKSIOPREPIA KAI EXOUN KALITEROUS FILATLOUS POU PRAGMATIKA AGAPANE TIN OMADA. RANGERS EINAI TO MEGALO OPLO TOU IO- NIKOU.. 

Τετ Ιαν. 11, 2012 10:00 πμ Δεκέμβριος

Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, ο Ιωνικός γνωρίζει την πρώτη του ήττα με 1-0 από τον Αήττητο Σπάτων. Ολοι όμως ασχολούνται με την εκπληκτική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Εκα- τοντάδες οπαδοί του Ιωνικού πλημμυρίζουν τις εξέδρες του γηπέδου, δημιουργώντας εντυπωσι- ακή ατμόσφαιρα.Στον επόμενο αγώνα ο Ιωνικός επέστρεψε στις νίκες. Κέρδισε 2-1 την Ελλάδα Ποντίων, ανατρέ- ποντας το εις βάρος του σκορ, χάρη στην συμπαράσταση του κόσμου του. Ακολουθεί το παι- χνίδι με τον Αχαρναϊκό, όπου ο Ιωνικός μετά από κακή εμφάνιση γνωρίζει τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, με 2-0. Οι φίλαθλοι του Αχαρναϊκού υποδέχονται με υποδειγματικό τρόπο τους Rangers που συνόδευσαν την ομάδα στο Μενίδι.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιωνικού το 2011 κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο. Σε έναν α- γώνα υπό το φως των προβολέων, που θύμιζε Α” Εθνική, ο Ιωνικός έλιωσε στο ηφαίστειο της Νεάπολης τον Αστέρα Βάρης. Οι Rangers στις εξέδρες αποχαιρέτισαν το 2011 με τον καλύτερο τρόπο, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα που έκαναν τη νύχτα - μέρα.
_________________

Σχόλιο ΑρχισυντάκτηΤο 2011 ήταν πραγματικά το σημείο μηδέν για την ομάδα της πόλης μας. Το 2012 αναμένεται και αυτό πολύ δύσκολο, ο Ιωνικός όμως, σαν γνήσιος Νικαιώτης, απέδειξε πως είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Καλή χρονιά, και του χρόνου στη Γ”!

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,164,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ RANGERS,4,ΙΩΝΙΚΑ ΝΕΑ,20,Σημαντικά Γεγονότα,5,PHOTO GALLERY RANGERS,2,VIDEO GALLERY,3,VIDEO RANGERS,7,
ltr
item
Rangers Club Since 1989 ★ www.rangersclub.gr: Σημαντικά Γεγονότα
Σημαντικά Γεγονότα
http://www.halkidona.gr/wp-content/uploads/2011/01/neapoli.jpg
Rangers Club Since 1989 ★ www.rangersclub.gr
https://www.rangersclub.gr/2016/08/blog-post_74.html
https://www.rangersclub.gr/
https://www.rangersclub.gr/
https://www.rangersclub.gr/2016/08/blog-post_74.html
true
7191393128133225033
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy